Manechin de practica + suport de prindere

120.00lei

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Manechin de practica + suport de prindere

Capul de manechin cu păr sintetic pentru practică este un instrument esențial pentru cei care se instruiesc sau practică coafura. Acest cap de manechin este realizat special pentru a permite stilistilor să exerseze și să își dezvolte abilitățile într-un mod realist și convenabil.

Capul de manechin are o formă și dimensiune similară cu un cap uman, ceea ce îl face ușor de manevrat și asemănător cu experiența de a coafa o persoană reală. Este fabricat dintr-un material rezistent și durabil, astfel încât să poată rezista uzurii frecvente și să permită repetarea diferitelor tehnici de coafare.

Manechinul este prevăzut cu o bază stabilă, care poate fi fixată pe un trepied, astfel încât să ofere un suport sigur în timpul practicii. Aceasta va permite să lucrati cu ușurință pe capul manechinului, fără a va deplasa în timpul coafării. Baza poate fi ajustată pentru a se potrivi confortabil în timpul lucrului.

Este important de menționat că acest cap de manechin cu păr sintetic pentru practică este ideal pentru a exersa diferite tehnici de coafare, inclusiv tunsori, coafuri, aplicarea de extensii de păr. Este o unealtă valoroasă pentru dezvoltarea abilităților și pentru perfecționarea tehnicilor de coafare, fără a afecta părul și scalpul unei persoane reale.

În concluzie, capul de manechin cu păr sintetic pentru practică este un instrument indispensabil în industria coafurii. Acesta oferă posibilitatea de a exersa și de a va perfecționa în diferite tehnici de coafare, fără a dăuna părului real al clientelor. Este un produs durabil și realist care oferă o experiență autentică și permite creativitatea și dezvoltarea abilităților în domeniul coafurii și stylingului.

Material par: Fibră sintetica termorezistentă

Culoare: Blond

Lungime: 70 cm

Greutate: 500 gr

Ambalaj: Plastic 

Caracteristici manechin de practica:

Termorezistent până la 160 °C.

Se poate spăla, usca, pieptăna, tunde, coafa. 

Disclaimer: Culorile pot avea mici diferențe de nuanță în funcție de dispozitivul de pe care vizualizați imaginea produsului.

Informații suplimentare

Culoare

Blond

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manechin de practica + suport de prindere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP