MISTY

hair style definitions

Despre mine

Sunt o persoană pasionată de împletituri afro ( boxbraids, ponytails, cornrows etc. ) și aplicarea extensiilor de păr atât cele sintetice cât și cele din păr natural.

În fiecare zi, îmi dedic timpul și energia pentru a îmbunătăți continuu serviciile oferite și a mă asigura că fiecare client găsește în serviciile mele stilul dorit.

Cu mine, veți experimenta nu doar o coafură unică, ci și o experiență plăcută. Sunt mereu deschisă la sugestii și idei noi, astfel încât împreună putem crea cea mai bună versiune a împletiturii dorite.

Large Boxbraids

Boxbraids

Boxbraids

Extensii păr natural

Cornrows

Cornrows

Ponytails

Festival Braids

Festival Braids

Impletituri fara extensii

Împletituri fără extensii

Sunt bucuroasă să vă prezint selecția mea de extensii de păr sintetice și accesorii aferente.

De la jumbo braids la crochet braids și extensii din fibră sintetică, m-am asigurat că oferta mea acoperă toate preferințele și nevoile voastre.

Cu ce mă diferențiez însă, este calitatea produselor mele. Am investit timp și efort în a căuta cele mai bune materiale și tehnologii, astfel încât să pot oferi produse de înaltă calitate, care să arate și să se simtă natural. Mă mândresc cu faptul că aceste extensii sunt ușor de folosit, de întreținut și de stilizat, ceea ce vă permite să fiți creative și să vă exprimați personalitatea prin coafura voastră.

Dar oferirea produselor de calitate este doar una dintre prioritățile mele. Sunt conștientă că livrarea promptă a produselor este la fel de importantă ca și calitatea acestora. De aceea, m-am asigurat că procesul de livrare este rapid și eficient.

Voi face tot posibilul pentru a livra produsele cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți începe să creați coafurile pe care le-ați visat fără întârziere. Sunt dedicată în a oferi cele mai bune produse și servicii clienților mei și de aceea, puteti fi siguri că veți primi produse de calitate și livrare promptă de fiecare dată când cumpărați de la mine.

TOP