SERVICII

hair style definitions

Împletiturile mele îți permit să îți exprimi personalitatea și să îți îndeplinești cele mai îndrăznețe vise în ceea ce privește coafura ta.

Am o abordare delicată și empatică față de fiecare client, iar obiectivul meu este să vă ofer servicii de calitate superioară și să vă fac să vă simțiți bine în pielea voastră.

Boxbraids-urile sunt un stil uimitor de împletituri afro, care nu doar arată bine, ci sunt și o modalitate excelentă de a-ți proteja părul natural. Împletiturile subțiri și lungi sunt realizate cu extensii de păr sintetic, ceea ce înseamnă că ai o mulțime de opțiuni pentru a-ți personaliza look-ul. Poți alege între culori vibrante sau neutre, precum și între diferite dimensiuni ale împletiturilor pentru a obține aspectul perfect.

Purtarea extensiilor din păr natural poate fi un mod excelent de a adăuga volum și lungime părului tău. Aceste extensii pot fi folosite pentru a crește volumul și lungimea părului, pentru a adăuga culori sau șuvițe și pentru a crea coafuri noi. Ele pot fi aplicate cu diferite metode, precum lipirea, împletirea, cusătura sau prinderea în inele. De asemenea, ele pot fi tratate și coafate la fel ca părul tău natural.

Cornrows-urile sunt un stil clasic afro, care a existat de secole. Acestea sunt realizate prin împletirea părului într-un model frumos și simetric, ceea ce le face potrivite pentru o mulțime de stiluri și de ocazii. De la un aspect elegant și sofisticat, până la un stil jucăuș și îndrăzneț, cornrows-urile pot fi personalizate în funcție de gusturile tale.

Ponytail-urile împletite sunt un mod minunat de a-ți aranja părul într-un mod elegant și confortabil. Acestea sunt realizate prin adăugarea unei extensii în coadă si împletirea acesteia ori poate fi lăsată si neîmpletita. Poți personaliza aceste cozi în funcție de stilul tău și de preferințele de culoare, pentru a obține un aspect unic și impresionant.

Dacă îți place să fii creativ și să te joci cu culorile, atunci festival braids sunt perfecte pentru tine! Acestea sunt realizate cu extensii de păr colorat și/sau fire colorate/stralucitoare, care le oferă o varietate de culori și texturi. Poți să le personalizezi în funcție de preferințele tale, de la un aspect subtil și jucăuș, până la un stil îndrăzneț și strălucitor, care să atragă privirile.

Dacă îți dorești să îți păstrezi părul natural și să obții un aspect mai simplu și autentic, împletiturile fără extensii sunt opțiunea perfectă. Acestea sunt realizate prin împletirea părului natural, fără a folosi extensii de păr sintetic sau fire colorate. Această opțiune este excelentă pentru persoanele care își doresc să își păstreze textura naturală. În plus, împletiturile fără extensii sunt foarte versatile și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale, pentru a obține un aspect unic și minunat.

De ce să alegi serviciile Misty Braids Hair Style Definitions?

Te sfatuiesc gratuit legat de modelul care se potriveste fizionomiei tale si tipului tau de par

Folosesc doar produse de calitate

Prin impletituri iti protejezi parul si vei avea un aspect de invidiat

Gama variata de culori pentru extensii

Scapi pentru cateva saptamani de aranjatul parului

Nenumarate modele de accesorii si bijuterii

Vrei să ai un păr mai lung și mai bogat, dar nu ai răbdarea necesară să aștepți ca părul tău să crească natural?

Alege serviciile mele de aplicare extensii păr afro, care să îți ofere un look natural și sănătos, fără să afecteze structura părului tău natural.

CONTACTEAZĂ-MĂ

TOP