Politica de rezolvare a reclamațiilor pentru utilizatorii finali

1. Procesul de Reclamații

În cazul în care un utilizator final întâmpină probleme cu produsul achiziționat de la magazinul nostru online, urmărim să rezolvăm orice reclamație într-un mod eficient și profesionist. Iată pașii pe care îi urmăm în procesul de rezolvare a reclamațiilor:

2. Contactul cu Serviciul Clienți

Utilizatorii Finali sunt încurajați să ne contacteze imediat ce identifică o problemă cu produsul primit. Acest lucru se poate face prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@mistyhsd.ro.

3. Evaluarea Reclamației

După primirea reclamației, echipa noastră de servicii clienți va evalua situația și va reveni în termen de 1 zile lucrătoare cu informații suplimentare privind procesul de rezolvare.

4. Soluționarea Reclamației

În funcție de natura reclamației, vom propune una sau mai multe soluții posibile, inclusiv înlocuirea produsului, rambursarea sumei plătite sau acordarea unui cupon de reducere pentru o viitoare achiziție.

5. Feedback și Îmbunătățiri

Suntem recunoscători pentru orice feedback primit de la Utilizatorii Finali în legătură cu experiența lor. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim continuu calitatea produselor și serviciilor noastre.

6. Politica de Retur și Garanție

Pentru informații detaliate privind politica de retur și garanție, vă rugăm să consultați pagina noastră dedicată acestor aspecte pe site-ul nostru.

7. Contact

Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@mistyhsd.ro sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site.