Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mistyhsd.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
La fiecare utilizare sa cititi cu atentie informatiile afisate, deoarece pot aparea modificari, iar utilizarea site-ului implica acceptarea acestor modificari.

Datorita politicii noastre de transparenta, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile.

Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare.
Pentru orice tentativa de frauda legata de S.C. ECADO MIXT GROUP SRL apelati URGENT la 0721 995 854 sau la cea mai apropiata unitate de Politie.
Mistyhsd.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. Mistyhsd.ro isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Site-ul www.mistyhsd.ro este proprietatea ECADO MIXT GROUP SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al ECADO MIXT GROUP SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mistyhsd.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Mistyhsd.ro si ECADO MIXT GROUP SRL respecta legile in vigoare privitoare la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de utilizatori sai doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, stabilirea contactului cu clientii, pentru informatii despre oferte).

Mistyhsd.ro si ECADO MIXT GROUP SRL nu incurajeaza spamul.

Mistyhsd.ro nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clienti sai, decat cu acordul explicit al acestora.
Mistyhsd.ro nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

Mistyhsd.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile pierdute ca urmare a unor erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau a actiunilor unor terte persoane.

Mistyhsd.ro isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si sa refuze colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, facturi neachitate sau intarziate, livrari refuzate.

  1. Politica de retur

Important:

Pentru colete deteriorate sau care nu au fost livrate corespunzator, nu ne asumam raspunderea.

Returul se asigura pentru:

– produse livrate incomplet sau sunt defecte a caror stare a fost sesizata pe avizul de insotire marfa. Formularele de retur completate fara a avea, in prealabil completat acest aviz, nu sunt luate in considerare. Formularul de retur se completeaza in termen de 24 de ore de la receptia marfii. Orice formular completat dupa acest termen, nu mai este luat in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat sau la punctul de lucru din Str. Valea Ialomiței, Nr. 6, București. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de copia facturii de achizitie.

In cazurile in care produsele returnate la sediul firmei prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a avea in prealabil avizul in care se mentioneaza motivul refuzului si numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Completeaza AZIVUL DE INSOTIRE A MARFII cu defectul sesizat si cere o copie curierului/transportatorului pentru a fi trimis impreuna cu formularul de retur pe adresa de e-mail: contact@mistyhsd.ro;
Completeaza Formularul de retur (aici) si trimite-l pe e-mail contact@mistyhsd.ro in vederea returnarii produsului achizitionat.
Dupa trimiterea formularului si confirmarea primirii formularului de catre Mistyhsd.ro, se va emite un numar de retur. Acest numar se va mentiona pe documentul de transport a curierului care va ridica coletul.
Ridicare coletului de catre curier se face in maxim 2 zile lucratoare in baza unui aviz telefonic prin care veti comunica ora de preluare a coletului.

Atentie la expediere:

-sa aveti numarul de retur comunicat de Mistyhsd.ro pentru a-l trece pe documentul de transport;

-sa atasati in mod obligatoriu copia dupa factura;

-sa aplicati o eticheta care sa contine urmatoarele informatii:

Expeditor: ……………(numele si prenumele dumneavoastra/numele societatii)

Adresa: Str. ………….., Nr….., Oras………, Judet…………..

Destinatar: S.C. ECADO MIXT GROUP SRL

Adresa: Str. Valea Ialomiței, Nr. 6, București

Numar Retur: ………..

Cumparatorul poate opta pentru una dintre optiunile de mai jos:

a) Produsele returnate se pot inlocui in termen de 10 zile, in functie de disponibilitate;

b) Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs;

c) Retur bani in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Mistyhsd.ro, in contul indicat la completarea formularului.

Exceptii:

Nu se pot returna produse in urmatoarele situatii, decat daca sunt incomplete sau defecte:

a) Produsul care nu mai are complet ambalajul original in care a fost livrat;

b) Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

  1. Modalitati de livrare

– Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 8:00-19:00;

– Conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre Mistyhsd.ro;

– Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Atentionare:

La livrarea produselor va rugam sa verificati cu atentie cantitatea si starea acestora.
Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau institutii, care constata neconcordante privind cantitatea sau starea produselor, in afara prezentei delegatului(soferului).
Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si receptie.

Livrarea se face prin firme specializate de curierat.

Livrarea produselor se face din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (preturi, stocuri, modalitate de plata, termen de livrare) de catre Mistyhsd.ro. Confirmarea comenzii se va face in maxim 2 (doua) ore de la receptionarea comenzii de produse prin e-mail sau telefon.

Important
Daca la solicitarea clientului se modifica comanda dupa ce aceasta a fost validata de Mistyhsd.ro si confirmata de client, diferenta de valoare va fi achitata de client.

In cazul in care se renunta la comanda in termen de 1 (una) ora de la plasarea comenzii, fara ca aceasta sa fie confirmata de Mistyhsd.ro, nu se percepe nicio penalitate. Daca se renunta la comanda dupa confirmarea acesteia, avansul nu se restituie, fiind considerat plati daune interese pentru prejudiciile cauzate.

Comanda se va livra printr-un curier agreat sau se va ridica de la punctul de lucru doar după achitarea integrală a facturii;

  1. Modalitatea de plata

a) Numerar la livrare:

Doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari. In cazul produselor livrate la domiciliul clientului sau pe santier, plata facturii se va face integral, prin ordin de plata.

Pentru conturile in EURO, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb BNR din ziua facturarii.

b) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Nota:

PRETURILE AFISATE IN MAGAZIN CONTIN TVA.

Plata se va face in contul:

CEC IBAN RON: RO41 CECE B000 30RO N269 8276