MISTY

recomandă

Cătălina Elena Potârniche

Mentor motivațional

Cătălina Elena Potârniche, sau intalnirea mea cu un inger , asa cum i-am mai spus eu acum ceva ani cand am reintalnit-o. Ei bine, daca in aceasta viata ti se intampla sa intalnesti acelasi tipar de oameni in diferite corpuri pentru a-ti invata anumite lectii iata ca, eu o tot reintalnesc pe Catalina, acelasi corp dar de fiecare data diferita, si o sa intelegeti imediat de ce. “Ne-am pierdut” pana acum de cateva ori de la prima noastra intalnire si cred ca abia acum incepem sa intelegem de ce. Eu sunt convinsa ca ea este ingerul meu pazitor in human form . De fiecare data a aparut de nicaieri fix in momente cruciale din viata mea, atunci cand aveam nevoie de ghidare, de intelegere si sprijin. Eu va spun, daca nu aveti o Catalina sa va cumparati. Si ce credeti, chiar puteti pentru ca ea a ales sa impartaseasca tot ceea ce ea este si stie cu noi toti.

PS: Realizarile mele din ultimii 3 ani, chiar si existenta acestui site, I se datoreaza in mare masura deoarece a stiut cum sa ma ghideze astfel incat sa imi descopar calitatile si sa am curajul sa le pun in aplicare. Inclusiv mi-a recomandat persoana care a facut posibila forma aceasta minunata a site-ului.

Cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc si public si sa ii spun ca o iubesc pana la cer si inapoi.

Va recomand sa ii vizitati 𝒔𝒊𝒕𝒆-𝒖𝒍 si sa vedeti ce munca minunata face si sa apelati la ea cu incredere. Va las mai jos cateva dintre materialele si serviciile pe care Catalina le ofera si un mini interviu cu ea.

Daca aveti nevoie de ghidare si de intelegere a ceea ce inseamna viata si provocarile ei va recomand cartile 𝑻𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒔𝒊 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕, 𝑽𝒐𝒍 𝑰, 𝑰𝑰, 𝑰𝑰𝑰.

Daca nu intelegeti de ce suferiti de anumite boli sau afectiuni vi se explica cauzele in cartea 𝑨𝒇𝒆𝒄𝒕𝒊𝒖𝒏𝒊 𝒔𝒊 𝒔𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒆𝒎𝒐𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆, din punct de vedere spiritual.

Ce mi se pare cel mai important din tot ceea ce face ea sunt 𝒔𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒛𝒊𝒓𝒆 𝒆𝒏𝒆𝒓𝒈𝒆𝒕𝒊𝒄𝒂. Am avut privilegiul sa fac aceste sedinte cu ea si sa observ cum calitatea vietii mele creste exponential, cum incepe sa mi se dezvaluie calea. Si nu o spun doar eu, marturie stau toate feedback-urile pe care le primeste de la toti oamenii care au lucrat cu ea si rezultatele mele personale in timp. 

De asemenea, daca vreti sa savurati o poveste faina de dragoste, cautati pe site 𝒑𝒂𝒄𝒉𝒆𝒕𝒖𝒍 𝑴𝑳𝑨, 𝑷𝑻 𝒔𝒊 𝑹𝑬𝑴, pachetul vine cu doua bonusuri din partea Catalinei: un ambalaj surpriza si cadou ultimul volum din aceasta serie, 𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒕𝒐𝒕𝒅𝒆𝒂𝒖𝒏𝒂.

Cand viata te impinge sa traiesti fortat tot felul de evenimente, mai putin fericite, nu ai decat o singura solutie: sa lupti! Suntem atat de bine creati, atat de perfect si avem tot ce ne este necesar la indemana pentru a crea si noi la randul nostru, pentru ca da, si noi suntem creatori, trebuie doar sa ne incredem in noi si in forta si inteligenta ce ne-au fost date. In aceasta lume doar noi suntem singurii care ne putem limita. Atunci cand viata te impinge de la spate trebuie sa actionezi, sa inveti, sa descoperi, sa fii curios. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Nu te nasti invatat ci viata te invata, suferinta te invata, pierderea celor dragi te invata, trebuie doar sa intelegi si sa accepti ceea ce ti-e dat sa traiesti.

Si Cătălina  a fost tare curioasa si autodidacta incat a spart multe bariere ale propriei minti si a ajuns astazi sa faca lucruri uimitoare, nu doar pentru ea cat si pentru oamenii care azi apeleaza la ea. Asa incepe povestea Catalinei cu practicarea tratamentelor energetice, cu multe lovituri de la viata care au purtat-o pe acest drum al vindecarii, a ei, a oamenilor si a animalelor. In trecut, si-a pierdut cel mai bun prieten, pe Max, un caine deosebit pentru ca nu a avut curaj sa aprofundeze mai mult ceea ce face in prezent. Dar, ceea ce ti-e dat sa faci tot trebuie sa faci asa ca tot un animal aflat in nevoie a determinat-o sa ia lucrurile de la capat si de data asta sa le duca la implinire cu succes.

→ 𝑨𝒊 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒖𝒕 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒂 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒕𝒊, 𝒄𝒆𝒍𝒆 3 𝒗𝒐𝒍𝒖𝒎𝒆𝑻𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒔𝒊 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕”. 𝑪𝒊𝒏𝒆 𝒆𝒓𝒂 𝑪𝒂𝒕𝒂𝒍𝒊𝒏𝒂 𝒊𝒏𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒆𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒕𝒊 𝒔𝒊 𝒄𝒆 𝒕𝒆-𝒂 𝒅𝒆𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂𝒕 𝒔𝒂 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒊 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒍𝒐𝒓?

"Am inceput prin a scrie poezii, cand eram mica. Si indragostita  Deci practic Catalina, inainte de publicarea primei carti, a fost tot un fel de scriitoare, in sensul ala de… terapie. N-aveam cui spune sau, daca aveam cui, n-aveam curaj, asa ca mai degraba scriam. Terapie prin scris. Cum e si acum, de altfel, intr-o anumita masura. Ma vindec scriind. Si da, dintotdeauna am facut-o. Cred ca a fost medicamentul suprem pentru mine din punct de vedere ‘interior’. Scrisul m-a ajutat sa-mi traiesc emotiile pe… caprarii, m-a ajutat sa ma scot din haos, facand din el, la inceput, mai multe haosuri mai mici, apoi si mai multe si mai mici, si mai mici si tot asa pana cand am ajuns la… claritate. Claritatea necesara curateniei. “Asta o pastram, asta nu”, “Asta e reala, asta nu”, “Asta e benefica, asta nu”. Claritate si curatenie in emotii si sentimente. Din asta a rezultat si “Terapie pentru minte si suflet”, ca tot ai amintit de ea, dar, de fapt, cu toate cartile mele a fost la fel. Si baza lor s-a… intamplat inca de cand aveam 12, 13 ani, ca n-am glumit mai devreme."

→ 𝑪𝒐𝒑𝒊𝒍𝒂𝒓𝒊𝒂 𝒕𝒂 𝒂 𝒋𝒖𝒄𝒂𝒕 𝒖𝒏 𝒓𝒐𝒍 𝒊𝒏 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒐 𝒂𝒊 𝒂𝒔𝒕𝒂𝒛𝒊? 𝑨𝒊 𝒂𝒗𝒖𝒕 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒕𝒂𝒎𝒑𝒍𝒂𝒓𝒊/𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆 𝒄𝒉𝒆𝒊𝒆 𝒍𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒂𝒄𝒂 𝒕𝒆 𝒖𝒊𝒕𝒊 𝒂𝒄𝒖𝒎 𝒊𝒏 𝒖𝒓𝒎𝒂 𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒊 𝒂𝒏𝒖𝒎𝒊𝒕𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒆? 𝑺𝒊 𝒅𝒂𝒄𝒂 𝒅𝒂, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒓 𝒇𝒊 𝒖𝒏𝒖𝒍 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒆𝒍𝒆?

"Primul lucru care imi vine in minte si acum si ma urmareste mereu este un plop imens din spatele blocului unde am copilarit. Plopul ala avea in el un loc intunecat creat de crengi si frunze, care ma captiva, pur si simplu. Toti copiii in preajma mea se jucau, sareau elasticul in parcare, eu ma jucam cat ma jucam, pana cand dadeam cu privirea de “scorbura” aia intunecata din plopul ala... Si-atunci mintea mea pleca in alta lume. O lume care ma fascina, dar care totodata mi-a adus, nu cu multi ani mai tarziu, niste atacuri de panica sumbre tare. O lume in care eu atunci urmaream fantome, ascultam vantul, auzeam in el voci, o lume in care ma pierdeam, pur si simplu. Cred ca, daca m-as fi putut privi din exterior, m-as fi dus repede sa-mi dau singura una dupa ceafa sa ma trezesc, pentru ca aratam ca o ciudata. In mijlocul unei multimi de copii galagiosi, plini de viata si de joaca, eu baleam amutita si incremenita cu privirea-n gol. Ca practic eu la asta ma holbam. La un gol intre niste crengi dintr-un copac. Alte intamplari ele au fost multe. Dar ca sa-ti rezum… da, copilaria mea clar a jucat un rol in activitatea mea de astazi. Sau, mai bine zis, am simtit prezenta a ceea ce fac astazi inca de cand eram doar un copil, da."

→ 𝑪𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒅𝒆𝒄𝒍𝒂𝒏𝒔𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒊 𝒅𝒆𝒄𝒊𝒔 𝒄𝒂 𝒗𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂𝒖 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂 𝒂𝒍𝒆𝒈𝒊 𝒔𝒂 𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒛𝒗𝒐𝒍𝒕𝒊 𝒊𝒏 𝒅𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕𝒊𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒂 𝒗𝒊𝒏𝒅𝒆𝒄𝒂𝒓𝒊𝒊 𝒐𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒔𝒊 𝒂𝒏𝒊𝒎𝒂𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓?

"Ironia e ca nu am decis eu nimic altceva in afara de a fi eu bine. Eu cu mine. Pentru ca ma saturasem de depresie, de suferinta, pentru ca ma speriau gandurile din ce in ce mai dese legate de inutilitatea vietii mele pe pamantul asta si pentru ca nimic nu functiona. Vezi tu, eu inainte n-am crezut. In ceea ce fac eu acum nu credeam nici macar cat sa ascult balivernele celor care se tot chinuiau sa ma avertizeze si despre partea asta a vietii. Pentru ca da, mi-au fost trimisi, pentru o singura vedere sau pentru o viata, oameni care, in felul lor, mai direct sau nu prea, ma avertizau. Ca mai e ceva. Ceva ce eu nu vad. Le radeam in nas. Si ii rugam sa ma lase cu prostiile lor, ca eu am probleme serioase, nu-mi arde de prostii. “Eu vreau sa mor! Mie mi-e frica sa ies pe usa pentru ca nu stiu ce gand ma trimite unde!”… Insa cand am ajuns la capatul puterilor si, mai ales, la capatul incercarilor… am zis “ma, poate totusi…”. Si-am luat-o din aproape in aproape. Cu negrul pe alb cu care eu eram obisnuita. Negru pe alb care, in timp, a devenit gri, apoi a devenit nevazut si-abia apoi, in ani, a inceput sa capete culoare. Asa, intai ici, colo, apoi cate-o pata, apoi cate-un curcubeu. Pana azi. Cand lumea mea, A MEA, AZI e geniala. Pur si simplu, geniala! Bineinteles ca m-a costat curaj, nebunie, uneori chiar suflete dragi pentru ca nu pusesem suficient curaj pe masa… ca tot ai zis de animale, dar… Am pierdut, dar macar am invatat sa… invat din pierderile mele. Si-altadata sa nu mai fac! Rezumand, cred ca momentul declansator a fost gandul oribil ca viata mea nu mai are niciun sens."

→ 𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒆 𝒐𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒆 𝒔𝒆𝒅𝒊𝒏𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒕𝒊𝒏𝒆? 𝑪𝒖𝒎 𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂 𝒖𝒏 𝒐𝒎 𝒏𝒆𝒄𝒆𝒔𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒅𝒆 𝒂 𝒂𝒑𝒆𝒍𝒂 𝒍𝒂 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒂 𝒄𝒖 𝒕𝒊𝒏𝒆?

"Pentru orice om, animalut, obiect, spatiu si orice altceva presupune o energie. Legat de cum oamenii ajung si la mine… Din ce am observat, adesea introducerea se face prin “am incercat tot, dar nimic n-a functionat si-am zis sa incerc si asta, ca altceva nu mai stiu.”. Inca traim intr-o lume extrem de confuza si totodata prioritar materiala, deci eu sunt chiar cam printre ultimele optiuni ale oamenilor. Insa, ca mine, cand le-au incercat pe toate celelalte si nimic n-a functionat, le raman eu "

→ 𝑪𝒆 𝒂𝒏𝒖𝒎𝒆 𝒕𝒆 𝒎𝒐𝒕𝒊𝒗𝒆𝒂𝒛𝒂, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒓𝒆𝒛𝒖𝒍 𝒕𝒂𝒖 𝒄𝒆 𝒊𝒕𝒊 𝒈𝒉𝒊𝒅𝒆𝒂𝒛𝒂 𝒑𝒂𝒔𝒊𝒊 𝒊𝒏 𝒇𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒛𝒊 𝒊𝒏 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒕𝒂?

"Integritatea. Cred ca asta insumeaza toate valorile si motivatiile mele. Integritatea mea, integritatea celorlalti. Visez si la integritatea lumii, a fiecarei tari in parte, la integritatea valorilor si traditiilor ei. Insa pana acolo… urmaresc integritatea individuala. A mea ca individ fata de mine si totodata a mea ca individ fata de tine, semen al meu. Pentru ca, daca reusim asta, lumea ne va urma si va deveni si ea mai buna!"

𝑫𝒂𝒄𝒂 𝒂𝒎 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒂 𝒄𝒊𝒕𝒊 𝒅𝒐𝒂𝒓 𝒐 𝒄𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒄𝒆𝒍𝒆 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔𝒆 𝒅𝒆 𝒕𝒊𝒏𝒆, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒓 𝒇𝒊 𝒂𝒄𝒆𝒆𝒂 𝒔𝒊 𝒅𝒆 𝒄𝒆?

“Afectiuni si surse emotionale”. Nu ca nu ma arde sufletul sa recomand “M-ai lasat aici..” si continuarile ei, dar “Afectiuni si surse emotionale” este, obiectiv, de folos. In ea oricine isi poate identifica usor cauzele emotionale ale problemelor lor de sanatate, mergand astfel cu o mai mare rapiditate pe drumul vindecarii lor."

TOP